Monday, July 19, 2010

lupekn je la...

lupakan je la harapan kau nk g tgk konsert KeyNote
lupakan je la harapan kau nk g tgk Thairy perform forum die...
lupakan je la harapan kau nk melawat member2 kt shah alam at least sekali dalam dua minggu...
lupakan je la wani...
terime je la hakikat tempat kau kt umah je...xleh kuar
kalu ada show yg dpt payment baru leh kuar
kau ni bukan manusia
kau ni robot utk cr duit...
nk wat cmne kn...
itulah KERJA musician...
diorg bukan main sbb enjoy dgn music yg dimainkan...diorg main sbb nk duit jer...
macam robot duit la...

5 comments:

Raveneye said...

Teruknye rase kalau kena kongkong. Gee, i wish kita ada cara yang BETUL untuk terangkan pada manusia yang buta muzik ni...

Haih... Nasib golongan minoriti. Dahlah dikelaskan rendah, dipinggirkan lak tu!

Wani said...

ntah la azie...aku dh cube utk bersuara utk explain. last2, ckp aku ni suke menjawab la, kuang ajar la...padahal i was only trying to make them see from my point of view.

Cherylz Nur Izatty said...

oh ok....

Raveneye said...

Sampai bile diorang nak 'jage' kita, eh? Well, i guess kita dah 21 years old and ada hak untuk melangkah keluar dari rumah tanpa sebarang halangan (kalau nak, watla...). But i guess, certain people tak paham apa yang kita nak......

Wani said...

alasan nye...xnk aku end up wasted. but then again...we can't really predict what happen. sometime, you just have to learn to trust. now, i feel like no one trust me to actually take care of myself.