Tuesday, October 12, 2010

marah ;-(

setiap kali aku kene saman kt UiTM (INTEC) which is parking, itu je kesalahan yg aku pernah buat, parking kt tempat staff or tempat yg xde petak parking. setiap kali kene saman, aku akan teros bayar hari tu jugak before habis office hour. SETIAP kali ye, bukan sesekali. hari ni, sampai surat cakap aku belum bayar saman bertarikh 12/5/2008, maknenye masa tu I'm in part 2. And die cakap kalau tak bayar, tak boleh konvo. WTF man?? Kalau masa aku part 2...lg la aku akan bayar saman sebab aku baru bawak kereta ke fakulti, tengah zaman2 skema tu, confirm2 la aku dh bayar kn. Ni tiba-tiba cakap tak bayar lg. rm25 kowt, takkan aku nk bayar lg sekali saman yg aku dah bayar dulu? Tadi aku call Unit Keselamatan induk, die suruh tunjuk resit bukti dah bayar........SAMAN TU TAHUN 2008 KOWT!! Ntah mana pergi resit tu pown aku dah lupa. Lama gila dah kowt, kalau ada lagi pown aku tak ingat dah aku simpan kat mana. Tak guna betul la, kalau aku bayar balik maknanya untuk satu saman tu aku dh spend rm50. Sial la...ada byk benda yg lg bermanfaat aku boleh beli dgn rm50 tu tau. Harini aku akan tolong forum Thairy, so, nanti aku nk g Unit Keselamatan INTEC jap...nk tanye. Aku sumpah menyampah tau dgn benda2 ni. Kita dah bayar, so kita dh buat kerja kita. Tapi disebabkan die tak cop kt situ yg aku dah bayar....disebabkan KESALAHAN DIA...kite yg kena. Memang aku menyampah.

No comments: